Två timmar i mitt andra hem

Ska strax dra till ishallen med min far och åka skridskor på mina nyslipade, ville prova att åka när det inte är träning först. Läskigt med nyslipat när man är van med att dom är slöa.. hahah men man vänjer sig väl!
Tänk att jag får åka i hela två timmar, underbart!
Här hemma adventpyntas det för fullt, skitknasigt eftersom det ser ut att vara mars ute ju! hahah, va ut i shorts och tshirt idag å jag frös inte, jätteskumt eftersom det borde vara typ 10- eller något och as mycket snö.. aja det kommer väl!
Nu drar jag iallafall. pusshejs!

Just Chilli'n

Sitter här och snackar lite med mina fina vänner och bara chillar! Kan behövas att bara ta det lite lugnt ibland.
Hittade en gammal bild i arkivet som jag tänkte dela med mig av, haha. Väldigt vacker är den!
saknar dock mitt hååår

Grattis till mig!

Grattis till mig själv som säkert har slagit i top tio på "sämst på att blogga dom senaste månaderna" listan!
Jag är iallafall samma gamla jag förutom kanske aningen biff nu då, men det blir ju lätt så när man tränar varje dag utom lördagar! hahahah!
Dagarna i skolan tar kål på en, det är helt sjukt vad mycket det är just nu. Fick iallafall ett B på mitt prov idag(hemkunskapsprov) då man inte kunde få ett A, vet inte varför men så var det ju iallafall.. :) Imorgon är det en rolig dag i skolan. Dans tills jag dör! Efter dansen är det bara att åka hem och ladda om och sedan drar man väl på konståkning, heeeeelt nyslipade skridskor.. läskigt läskigt! S:
NU SKA JAG ÄTA!!!! GODNATT

Prov och mer prov

Ungefär så är det att gå i skolan.. Superkul! Nej men seriöst, helt okej faktiskt. Imorgon är det so prov som gäller och visst har man väl pluggat hurtig som man är! Det känns som om att jag kommer klara det bra.
Idag är det första träningsfria dagen på hela veckan och det känns underbart, bara få slappa och göra sina älskade läxor! Wonderful! Just nu sitter jag och avnjuter en film med mamma och owe, Derailed, vet inte om någon av er kanske sett den men jag har iallafall inte sett den tidigare, helt okej än så länge!
Imorgon är det ju dans också, det hade jag nästan glömt, fett med skoj!!! Godnatt kära ni som fortfarande orkar kolla min trökiga blogg, hahaha! puss hej!

RSS 2.0