GLASS

nu har jag fått en god glass :D

24/4

Härliga väder! Det är 20+ ute, riktig sommarvärme!
Just nu sitter jag och moa och äter godis INNOMHUS?!?!?!"#%#%@%¤ Jaja, de va för varmt ute.. Senare ikväll blir det att grilla ute, gud så gott det kommer att bli!
Min kära vän mitsy <3

shopping-sälen

Igår/Idag har jag fått med mig massa snyggt hem, eller ja till husvagnen iallafall!
Med mig följde en ny, vit klocka, en grön mössa från neff, en svart tshirt(också från neff), en grön hoodie från 8848 Alltitude och en lila tröja från warp. Alltsammans var verkligen grymt snyggt! Nu sitter jag och steker med datorn i knäet och käkar godis, Vansbro har världens bästa godisaffär. Det är över 150 olika godissorter! helt sjukt..
Juste, de va en sak till.... NU ÄR SOMMAREN HÄR!
pusspusspusspuss

Trapped

Bara tanken av dig får mig att känna mig instängd i mitt inre. känslan av att ha dig nära mig är härligt farlig, helt underbar fast ändå fel. Ingen har någonsin fått mig att känna mig som du har. Jag älskar dig och kommer alltid att göra..

im in sälen

Jaaa de är jag, och jag har världens snyggaste nya kläder :D en svart t-shirt från NEFF och sen en stor grön fleece, sen har jasg även fått en ny klocka :D SJUKT snygg!
Nyss var vi(familjen) på after ski, där ser man en kille som va så in i helv*te lik jusstin bieber xD de va lite fail, aja..
Just nu sitter jag och dunkar musik i husvagnen och äter godis.. hehehe. senare blire nog kanske en film! :D pusspuss
Dessa fina shorts skulle sitta finfint till sommaren!

you are the one i need

Nu sitter jag här hemma igen och ska koka makaroner med elin! lunch <3
Hahahahahah! idag vare en tjej i min klass som tog fel på tvål och en färgburk så hon tog massa färg och skulle tvätta händerna med! Dagens!

Im so exited

Godmorgon! eller ja.. har man sovit 2 timmar, räknas det då?
Nu ska jag äta en stadig frukost!puss

Kväll

är det nu ja, redan.. Tiden går fort när man har roligt!
Kvällen tillbringades med Lisa, Cappe, Viktor, Anton, Alex, Erik, Linus och robin nere vid en ramp vid skolan(Y) super kul, speciellt när värsta gangstern kommer dit och tror att han äger alla när han egentligen inte kan vända på brädan ens! hahaha, höll på å garva ihjäl mig! Visst, de hade vart okej om han va liten men nu va det så att han va säkert 30. Vilket fick det hela att se enormt patetiskt ut. Nej nu var jag elak.. och nu är jag dessutom väldigt trött. Vad gör man åt de? Jjo man går och lägger sig i sin alldeles för stora säng helt ensam! YIPPIE!....... godnatt :*
denna underbara parfym är från Björn Borg och kostar endast 149 kr!
superbra pris för den som vill ha en bra parfym, den räcker dock inte så länge!

lunch just nu....

Med bästa elin <3 gott gott!

SHORTS

Det är så varmt ute nu att idag tänkar jag ha shorts på mig till skolan!
Godmorgon förresten :D Gud va skönt det är att det blir riktig sommar snart, de har man väntat på sjukt länge nu!
för tillfället sitter jag vid mitt fina matbord och äter goooood frukost! Blåbärs youghurt och müsli, mums mums.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

SOMMAR

Nu är det fan sommar!

23.10

Nu säger jag tack för mig och godnatt!

sommarens skönhet

Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet!
Denna skönhet kostar dock 8500 och är från D&G, men jag vill ha den!

Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd Det är så lätt att fantisera.

Jag har väl knappast lärt mig nåt sen sist
Nej inte jag
Men dina ord ligger och gnager här dag efter dag



BLACK HAWK DOWN

satt för ca en timme sedan och kollade på den ovanstående filmen, riktigt bra faktiskt! nu blir det minsan att sova, pussnatt :*
*matilda gillar att fota*

MAT

Nu har jag ätit mat och nu känner jag mig faktiskt bättre! peppar peppar

Friday im in love

Då sitter man hemma i sin säng och inte alls fattar varför spotify ska förstöra så många ungdomars liv med dom nya reglerna! :(
Det blev då iallafall inge skola för mig idag heller.. inte bra! och idag är det ju inte tillräckligt varmt för att sitta ute och sola som igår. Jag är sååååååå förälskad i låten survivor konshens- DJ SNYPAYUSH (L) gryyym låt verkligen.
Jessie J till peace and love för f*n, det blir lätt höjdpunkten! Nu ska jag unna mig lite god frukost och sen ta en varm och skön dusch! puss
Bjuder på en lite bild på migsjälv som är alldeles nytagen, tyckte de va ett tag sedan ni fick en sådan!

Jag har verkligen inte tid..

.. att vara sjuk! Vill inte med andra ord :( men ikväll ska jag iaf och sitta barnvakt med madde och imorgon blir det minsann skola för mig också för det har jag bestämt!
nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha upp mig lite, det blir bra! puss
HELL YEAH!

Alive

haha, jag e så otroligt tråkig.. bloggar aldrig nu för tiden ;D men deet hinns bara inte med:P nu är jag trött och mår dåligt så de blir att sova och se om de blir bättre imorgon, annars blir det helt enkelt att stanna hemma! pussnatt

Ensam hemma

Är jag och kommer att vara hela helgen, blir grymt Elin Maria Jansson! Blir massa bus och sånt förstår ni!
Nu tänkte jag att jag skulle försöka blogga lite i helgen och så måste jag komma ut i det fina vädret som jag tror väntar och springa lite också.. Men det tar vi när det kommer på tal.
Igår hade jag dans, sedan drog jag och Elin till kupolen och var där ett tag innan jag gick till Emma som väntade på mig vid Friskis&Svettis för att vi tänkte köra ett arobics pass, Sjukt kul, rekomenderar det verkligen till alla som har lätt för kordination eller bara tycker att det är kul å röra på sig helt enkelt! :) Snart blir det nog att lägga sig i sängen, vi får se om man kanske orkar med en ansiktsmask också innan sängdags. jaja nu ska jag sluta prata på ett tag iallafall, pusspuss


Saknar konståkningen! ;'/


RSS 2.0