Hemstudier avklarade redan!

HAHAHAHA fyyy va skönt jag ska ha det idag och imorgon, det är egentligen meningen att jag ska jobba med massa hemstudier idag men nejdu, för dom är jag redan klar med, vilken enorm lättnad det är!
Nu på morgonkvisten har jag även hunnit fota lite. Massor med fina färger på allt nu ju! Nu blir det äta frukost och fixa in bilderna på andra bloggen.
CYA

Bloggtorka #2

Jag har ingenting att skriva om..
Det enda är väl att imorgon och på onsdag har vi studiedag och arbetar hemma! yaay

Skalet bara skyddar något vackert

PUNKT

forgotten dreams and music

Rubriken säger allt men ingenting jag vet. Den var det enda jag hade lust att skriva idag, just nu, för tillfället. hejdå, nu ska jag laga lite mat..

Lisa är min kåmpis

Jaa, det är hon jaa gu ja. Hon är här också, jaa det är hon!

Kupolen rutt

Då var man ett par jeans rikare då! Det känns helt okej faktiskt fastän jag inte tycker att jag är nå fin i jeans alls.. Bild kommer nog upp på den andra bloggen inom kort! (www.maatildaab.devote.se) men just nu ska jag fixa mig lite för klockan sex drar jag till Elina! Den här dagen blir toppenbra! :)
Bild från sälen.

Lördag morgon

Vaknade vid nio och kunde inte somna om, det var fint väder ute idag också så jag pasade på att fota lite när ajg ändå var ute! Lisa sov ju över här hos mig inatt och det var ju prima! Vi hade en trevlig kväll igår med godis och någon film, cocktail hette den nog tror jag! senare ikväll blir det att fira Elinna som fyllt år, grattis till henne!
nu ska jag skölja ur inpackningen som jag har i håret, peace

sträckning x2

Chilla att när man vaknar idag så drar det till mer än vanligt i vänstra ljumsken och sedan kan man knappt stå rakt så det blir ingen dans för mig idag :( Jag som hade längtat efter dethär ju, vi ska iallafall göra klart våran koreografi idag och jag hoppas att den blir bra såklart! I dans räknar man i åttor, vi fick 7 st åttor som vi skulle koreografera till och vi har gjort tre st av dom 7!
Men great!!! Nu ringer min lillasyster och säger att jag har glömt min mobil i mitt andra hus( drog till mamma imorse) faan! jaja, jag får vänta här så får hon komma hit med den! Nu måste jag iallafall göra mig klar att åka!

Tingsrätten

Idag var jag och min kära NO grupp på besök i tingsrätten. Eller ja, vi skulle kolla på en rättegång och få lite koll på hur det gick till och så! Det var kanske lite halv långtråkigt men helt okej. Väldigt spännande!
Nu sitter jag hemma i min soffa och tänker på allt arbete som skall göras. Behöver städa. Behöver göra  läxor. Behöver plugga till provet m.m. Men istället sitter jag här. Dålig som jag är..
Vecka 44 blir det nog första konståkningstävlingen för min del, ni som inte visste det så har jag börjat på konståkning igen efter att jag kom på hur mycket jag saknade alla tidiga morgonar i ishallen med alla glada människor på isen! Sofia min tränare ringde också och sa att hon saknade mig så mycket på träningarna och ville att jag skulle komma tillbaka så det vart väl en ganska stor tankeställare nu när hon efter första träningen smsade och frågade om jag ville delta i tävlingen. Jag måste bara se till att hitta en tävlingsduglig klänning först! Men nu, just nu ska jag ta tag i mitt liv och städa. WIHO!!

SALUT

Ikväll är det salut! Trevlans att man säkert hittar på nå kul folk där. Inatt sov jag och Elin i falun, skitkul jao, fast bara lite.. haha
Nu kommer snart Lisa hit :D LML

Borta KALLT men hemma bäst!

Då var man hemma igen! nu är det bara att ladda om med en dusch och så, sedan dra till horndal och tända ljus för fina Ida och Robert! <3

Bad day

Jag äääälskar när man vrickar foten mitt i en piruette och inte kan fortsätta med danslektionen utan får ligga där med en j*vla lindad fot och bara kolla på. Visst kan väl det vara bra att bara kolla och få tips och så men jag hade bara hunnit vara med på lektionen i tio minuter?! Hatar att jag har överrörliga leder.. Nu är det ju också så att imorgon ska vi vandra över en mil med skolan och det blir ju en stooor testning av min fot. Snart ska jag och förmodligen mamma åka iväg och handla mat och göttigött till imöra. Det här kommer ju att bli superkul!... Wish me luck!

Trist morgon

Detta gjorde inte min dag kan jag då säga! Det regnar och jag har ingen lust alls att gå till skolan idag men jag tänker försöka. Det kommer då iallafall inte vara en så lång dag. Slutar ju vid halv tolv så de e väl hcill.. men om jag ska hinna bli klar till åtta så måste jag fixa mig nu.. pusss

Tack!

Alla som finns för mig nu spelar verkligen roll, jag älskar er och kommer alltid att göra! Ni betyder.
Nu blir det för mig att sova, ska ju upp imorgon också fastän det kanske kan kännas meningslöst. Någonstans måste man ju börja. Slutar vid halv tolv imorgon också vilket nog förgyller min dag, Längtar till bättre tider. puss och godnatt.

Pizzatime

Mamma orkar inte laga mat så jag får väl tvinga i mig lite pizza då.. Föriövrigt så känns det fortfarande så overkligt. Jag kommer inte klara detta utan allt stöd från mina underbara kompisar och min fantastiska famil. Jag hatar att det måste vara såhär! Jag kommer länge att känna mig helt tom. Det finns inga svar på någon fråga som ställs. Allt är oförglömligt och med ens känns allting så meningslöst. Aja. Ta dagen med den glädje som den delar med sig av och lev för nuet, imorgon kan det vara försent. Det har du lärt mig nu. Du har lärt mig att hålla alla mina nära och kära närmare än nära. Jag kommer aldrig att tappa taget om det här nu. fan.
Ni är saknade båda två!

R.I.P <3 vi älskar dig

Kära kära kära fina Ida,  jag fattar inte. Det fanns inte på min världsbild att det någonsin skulle hända. jag känner mig tom. Du var så härlig som person. Alltid glad, rolig, snäll, vacker osvosv men skulle jag räkna upp alla dina goda egenskaper skulle det inte få plats.Jag förstår inte att det har hänt. Allting känns så osäkert. Rädslan har inga gränser längre. Det är orättvist. Fel. Dumt. Jag ska från och med nu börja ta allt på allvar och inte "leka med elden" för det finns alltid en liten risk. Det har du lärt mig nu. Du kommer alltid ha en stor del av mitt hjärta. Vi älskar dig. Nu och föralltid <3

Monday, sweet monday

Dags att sova nu om man ska orka upp senare.. Godnatt sov gott!

Kolla andra bloggen!

Där kommer några riktigt fina bilder att hamna inom kort!
Www.maatildaab.devote.se

Godnatt

Godnatt!

Music in my (L)

Tja! 
Sitter just nu bara hemma i mina nyköpta mjukisbyxor! gudomligt sköna. Nyss var jag också iväg på en liten tur till min kompis Lisas pappas jobb för att kolla på en garderob som jag förmodligen ska köpa. Deeet blir bra :D


Crusing+ Övernattning

Jajjamensan. Så ser schemat i stort sett ut för ikväll! Lisa sover här med mig inatt & då jävlar! Hahaha! 
Ikväll blir det också crusing i våran lilla fina stad & jag & Lisa hade tänkt att cykla dit & kolla lite på kooompisarrna, lame men sant! Å jag vill ha en lama! Dom är så söta! Heh, well back to buissnes. Nu ska jag gå till min mamma och tigga om en godis!
Tjolahopp

Heja mig!

Jag tycker att det är ganska bra gjort av mig att vara uppe såhär tidigt faktiskt! Anledningen till detta är att klockan åtta har jag dans idag! :D Så gaaaaaalet bra att vi har fått profil två gånger i veckan. Mitt liv är så bra nu. Lycklig!
Just nu sitter jag & funderar på vad jag ska ha på mig på profilen. Har ju alla mina kläder & så hos pappa?! Jag vet iallafall att efter profilen tänker jag ha på mig svarta byxor, en halvtransparent tröja & en svart bh under den! Fint!
Nu måste jag gå & äta frukost så att jag inte får för mycket håll!
PUSS på er!

Obetydelsefull rubrik

Jag har såååå tråkigt :( smsa!

Hallonpaj på G!

Göttmos! Men först ska jag minsann gå på toa! Senare blir det att fixa lite med musik!

RSS 2.0