Sahara hotnights, Lykki li och Kings of leon

Thats awesome!

I´m alive

Nu har jag tillfället att blogga lite, fick låna min kusins dator så då tar man väl tillfället! :D
Alla förutom en av mina kusiner är och fiskar ute på havet så det blir nog att dra till pizzerian senare och käka med William! Det blir nog bra, han vann nämligen på en pilkastar tävling igår och priset var 2 pizzor och en läsk! :D Nu drar jag ut å badar i deras pool! Cya


Redhead

Färgar just nu håret! Ja igen.. men det började bli utväxt! ni får nog resultatsbild sen!
With love/ Matilda

Just keep it up.

Förlåt för dålig bloggning dom 3 sista dagarna, anledningen är den att jag inte har någon bra dator här hemma hos pappa så jag kommer inte kunna blogga så mycket, men nog kommer det något enstaka inläågg då och då! Ikväll sover jag hemma hos min allra bästa Lisa och vi kommer förmodligen att kolla på massa filmer! Ha det så gott och som jag sa. Just keep it up. The faith!


You made me feel like a fool

It truly hurts how you can treat somone like that. I dont think that anyone can understand how harmed I am right now. My heart is split now when your gone. I hope you learned from this. Now on, I´m strong on my own.
Nu är det dags för mig att sova.. puss och godnatt alla.




Falun here we come

*Nu blir det att åka iväg till falun ett tag och shoppa lite med mamma, Moa och Lisa :D

Träna sedan fotboll

Nu snart drar jag och mamma och tränar, Lisa kommer att sitta på sidan å kolla på!(Y) Efter det så drar jag och Lisa till sportfältet och kollar på några komspisar som ska spela match mot dalkurd. Ett stort lycka till till dom! :)
Cya later

EPA

Nu blire att åka epa med Lisa, Niklas, Andreas och Oscar! :)

phonecall+springtur+surprise

Inatt vaknade jag vid 02:19 av att min telefon ringer, när jag svarar är de nån som jag aldrig hört rösten på. Tror jag iallafall, kan ju varit att jag bara var trött och inte kände igen den men ändå. Han börjar iallafall babbla om någon Fredrik tror jag och jag fattar ingenting, efter ca 10 minuter kommer han på att det är typ mitt i natten och frågar om han väckte mig.. Smart grabb det där!
+
Nu sitter jag iallafall här helt klarvaken och funderar på om man ska orka sig ut och ta en springtur, kanske runt älven eller något sånt? Kanske bara gå en lång promenad eftersom jag kanske är påväg att bli förkyld.. Smart som man är åt man ju frukost nyss också och då får man ju håll om man springer eller så, så jag kanske tar det ikväll, när det inte är lika varmt ute! Så gör jag!
+
Juste det var en sak till. Vi har skaffat en ny studsmatta! Den e superbra och innan sommaren är slut ska jag ha lärt mig göra en bakåtvolt eftersom jag redan kan fram och sidovolter. Det är ju faktiskt ganska bra träning å hoppa på dom där, jag känner i benen från igår när jag hoppade nästan hela kvällen! Men nu ska jag lyssna på lite musik och göra annat. Puss&hej leverpastej.
picture of the rose i got yesterday
ph by: Me

3 små bilder på dagen


A day to remember

JAAAA. Äntligen. Längtat så länge och nu är det här. Nu är det äntligen slut på stress. Motiverad att göra massa saker nu. Sommarlov är det bästa som finns
Bilder på min outfit, helkroppsbild kommer in på andra bloggen.
www.maatildaab.devote.se  Kommentera gärna och skriv vad ni tycker!

What i wanted to se and what i got

Freddie och Therese, ni var underbart vackra! <3 ni är mina små sötsaker.
Alla andra som medverkade i balen fins på min facebook i albumet Bal2011 :)

It´s time for sleep

Godnatt alla, bilderna får bli imorgon/senare idag istället! puss

Shopping shopping

Kom just hem från en tur med mamma och owe på kupolen. Med mig hem fick jag ett par trosor, 2st långklänningar, ministrumpor och en tunika. Bilder kommer upp på andra bloggen (www.maatildaab.devote.se) senare ikväll! :) Nu ska jag måla naglarna, pusspuss

Sugarplum Fairy

Idag var det folkfest på hög nivå när sugarplum fairy entrade scenen mitt på svea torg och började spela, det bästa var nog att det var helt gratis alltihop! Den var 4 band som spelade, kommer inte ihåg alla men ett av dom var iallafall goodlookin trash som jag tycker är skitbra! Hade hur trevligt som helst och snart hamnar jag väl på bild på facebook också eftersom det var en random "snubbe" som kom fram till oss och tog kort på oss eftersom han trodde att han hade vällt en av våra flaskor fast det inte var våran eftersom vi självklart inte hade något!! Efter det var det väl dags att dra hem, oturligt nog. Iallafall cyklade jag med Lisa & Madde hem och nu sitter jag här framför datorn. Snart tror jag att jag ska sova men först ska jag kolla upp en sak, vad det är får ni inte veta. Hemligt. Aja, puss & godnatt mina sköna! Hörs imorgon.Justja en sak var det ju också. Förlåt för dålig uppdatering, har haft mycket att göra och kommer att ha det under mesta delen av sommaren, men ha överseénde med det så löser det nog sig ändå med bloggningen!
PUSS

At lisas place

Sitter just nu hos lisa och ska precis gå ut och möta johan och philip medan lisa står i duschen! trevligt trevligt. pusspuss

Hjälp

Nu måste jag minsann sova! klockan är mycket nu. puss och godnatt!

VArMT

Det är galet hur vamt det är ute! vaknade nyss och kollade på termometern, 28,9 grader varmt?! Rena rama sommaren nu ju, Men de e asnice! :D Just nu ligger jag bara i sängen och väntar på att mamma ska komma hem och ta hand om mig och att mormor ska komma hit med mat till mig. Får pizza idag eftersom jag e en sjukling. Mormor tyckte så synd om mig ^^ Jaja, puss och hej leverpastej!

MIN Design

Jag tänker börja designa egna kläder. Mitt första plagg kommer att vara en ........: Trodde ni att ni skulle få veta? absolut inte! ;) Ni får se när den/det är klar!
Kommer att ge er ledtrådar så att ni får gissa er fram!


NATTHUMOR

Före picnik                                   Efter picnik
Detta är vad jag håller på med på nätterna! Vet att vissa inte ser så bra ut men jag vill så gärna!

Sunny+ice cream+piercing

Denna bild representerar den otroligt fina randen jag idag fick av mina shorts!
ICE CREAM
Min nya piercing( köpt i London)

Utmattning

Den kryper upp bakom en och överraskar när man minst anar det. Idag har jag setat i en buss hela dagen bredvid Lisabästa frid och då förstår ni kanske att jag e utmattad?! Nejdå jag skojar bara.. De va lite halvt elakt. Nu känns det som om jag helt plötsligt slutat tänka och befinner mig ingenstans förutom i mina egna tankar, det är konstigt hur man kan att helt plötsligt vara så intetsägande, jag fattar bara inte? Nu blir det en svalkande dusch och sedan ska jag grilla! peace out


En liten bild från London.




Ja men precis.. Så ser min tå ut nu, fast på bilden har jag ju ändå lagt tillbaka den superstora skinnbiten som sitter löst.. Klant migsjälv (Y)

LONDON

Nu är jag hemma igen, om ni inte visste det så har jag varit i london från i torsdags till igår, vi hade hur trevligt som helst och det blir nog att åka dit fler gånger också! skriver mer senare ikväll! puss

RSS 2.0