Domnarvsstafetten

Yay, sist av nästan alla lagen, skitkul.. Jag gjorde iallafall så bra jag kunde ifrån mig så jag får väl vara nöjd ändå. Hade dock den kortaste sträckan av alla så det gjorde den till en lätt att springa! Haha, ca 200 meter. Jag tror att jag ska smsa Lisa och fråga om hon vill ses och hitta på något för annars har jag ju ingenting att göra fram till klockan sex då jag ska träna!
Ikväll efter att jag har tränat ska jag färga håret också! Sådär passande inför skolfotot och så! :D det blir awesome :D Nu ska jag kolla på tv och smsa med min kära Lisis. puss

Dränkte mina sorger i den glädje du delade

Det är nog kupolen på schemat snart tror jag, hoppas bara att jag får med mig Lisa.. skulle vilja springa in på Åhlens och köpa en tröja.. www.maatildaab.devote.se om ni skulle vilja se den så finns den där! Jag har haft en jätterolig dag idag! Vi gjorde mest en massa lekar å skit på lektionerna så det vart väl inte jätte seriöst, men kul var det iallafall!
Just precis nu sitter jag och skriver, äter ett äpple och kollar på Simpsons, fett chill eftermiddag! innan jag drar till Kupolen så tänkte jag nog att jag skulle försöka få i mig något att äta så jag står mig ett tag. Ikväll klockan 20:00 är det afrikansk dans som jag ska gå på också, det var så längesedan så det blir hur kul som helst! :D
FAAAAAN?!?!?!?! Varför i helvete ska det regna hela tiden?! får krupp om det inte blir fint nästa vecka! ÅÅÅH nu är jag ju arg, inte alls sugen på att cykla i regnet.. Meen.. jag ville ju ha den där tröjan ju. Aja. nu ska jag prata med min fina vän och äta äpplet i min hand!

What are feelings whitout emotions?

God eftermiddag! Hur har dagen varit för mig idag då? Jo den har varit finfin, spenderat mestadels av tiden tillsammans med min kära vän Lisa som jag bara itne kan klara mig utan.. haha.
Vi var på kupolen en stund där mitt på dagen vid lunch men jag hittade ingenting som tilltalade mig något särskilt tyvärr.. hade velat ha en tröja till skolfotot men det sket sig. Får säkert låna något av min fagra moder! Visst är det väl bra att ha en mamma som har ungefär samma storlek på kläderna så man kan bytlånas med varandra? Supersmart, garderoben blir som dubbelt så stor då!
Just nu sitter jag hemma i min supersköna soffa och funderar på om det är varmt ute eller inte.. Det ser varmt ut härifrån men man vet aldrig med Sverige nuförtiden, inte okej att det är sånt här väder som det har varit idag. När man vaknar och kollar ut så ser det jättevarmt ut och sen kollar man på termometern och ser att det bara är 11 grader?
Jag vet att jag är en usel bloggerska, men det känns som att det finns viktigare saker att göra än att blogga. Ska iallafall försöka slänga in något varje gång jag sätter mig framför datorn men det glöms lätt bort!
Det här inlägget vart ju ett fint ett! Nu ska jag fortsätta med mitt ( leta massa bra musik, ge GÄRNA tips om ni har några bra låtar!) Blir nog säkert ett lika fint inlägg senare ikväll också. Eller ja.. Kanske inte. Vi får se.
För i övrigt så vill jag ha gröna ögon, ÅÅÅÅÅH va fint det är!haha..
PUSSPUSS
Snyggare blir man inte!

uppe med tuppen

Tjuuuue!
Imorse vaknade jag vid åtta, helt av mig själv?! Fattar verkligen inte hur det går till.. Men det är ju iochförsig ganska bra att vara pigg på morgonen, jag menar nu när skolan börjar och allt. Just nu sitter jag och min syster i soffan och bara tar det lugnt och hoppas på att regnet ska upphöra men det kommer nog gå åt pipsvängen med det, känner det på mig på nåt sätt?
Idag blir det en sån där ultra super mys dag tror jag, bara kollla på tv och sooooofta.
Jag kommer ju knappt på nåt å skriva längre?! så irriterande, men nu ska jag kolla på tv.hujj

trip to kupolen

Nu ska jag försöka komma iväg å se lite av civilisationen!

fotobloggen

www.maatildaab.devote.se
Kolla den, det är mest foton och så som jag tagit.. jag har så  tomt på fantasi just nu så de går inge bra med bloggen :O
Fotobloggen kommer att uppdateras snart!

some information

Inte något speciellt men jag har tråkigt så nu tänker jag göra ett litet inlägg!
Dagen har varit en väääääldigt slapp sådan. Vid 10 gick jag och Lisa upp för att hon skulle åka och klippa sig, satt och väntade i över en timme på att hon skulle bli klar?! Hur lång tid kan man ta på sig? Det vart iallafall superbra och hon är så fin så den lilla flickan! Just nu sitter jag bara här i soffan med blött hår, fick lov att göra en inpackning för det kändes som att det var så länge sedan! Nu ska jag dra iväg och träna! chiao
Såhär supersöt känner jag mig när jag är nyduschad!

Estocolmo

Goddag alla mina kära små söta. Idag blir det minsann att åka till stockholm å bo hos kussarna, tråkigt men sant! Väl där nere blir det att gå på Grönalund och säkerligen göra massa andra saker. Just nu sitter jag och väntar på att våfflorna ska bli klara så att jag kan äta för att sedan kunna packa klart mina saker jag ska ta med mig till Stockholm. Just ja, jag har målat klart alla lager i köket och det vart superbra så jag har fått min lön.. hehe.. fick 1300 vilket jag tycker är helt okej.. HAHA nej jag bara skojar det är suuuuper AWESOME.. Gott med mat.. Hejdå :D

New dress

konståkningsklänningen!
With love/ Matilda

Tunatutten(kupolen)

Jag och Lisa segaste Frid drar oss mot kupolen nu! Gud va kul :D

New haircut

Då var frisyren fixad, håret klippt. Känns så skönt att ha tagit bort det där slitna i topparna. Frisyren vart bra men inte helt superfantastisk som det vart förra gången jag klippte mig.. Men det är väl okej ändå!
Den där Lisa, vad har hänt med henne? hon sover ju hela dagarna, svarar inte när jag ringer. Vad är detta för fasoner? Nejdå, men jag ska väl försöka få henne att vakna. Det kommer inte att bli lätt men jag ska försöka!
Jag bara sitter inne hela dagarna och gör ingenting men det är ju helt superkul! Jaa gu ja, jaah! Fast nej..
Å men grattis! hon svarade. Ska se till att hon pallrar sig hit, men hon har ju nyss vaknat..
Jaja, nu ska jag äta en klubba. cya

Värdelös rubrik.

Ja, då var man vaken igen då. Har iallafall sovit riktigt superskönt och när jag nyss skulle gå upp ur sängen var det sådär varmt och mysigt så man vill ligga kvar halva dagen!
Om ca 30 minuter bär det av mot klipperian, gud vad skönt det ska bli att få bort det slitna! När jag kommer hem så målar jag nog ett lager till i mitt kök, vi får se sedan om det behövs ytterligare ett. hmm.. aja.. Nu ska jag fixa mig! ååååh! Mamma är världens bästa! Hon kokar jämt kaffe åt mig, tihi nu vart jag glaad :D
pusshej

Overtime

Nu... är det dags för mig att ta farväl av datorn och säga hej till sängen, har dejt med kudden inatt! hör av mig imorgon och berättar hur det gick! pussnatt alla sötnosar!
Jag vill och jag ska, That haircolour will be mine! MWOHAHAH

Svar på kommentar

Fråga: Hej, för ett tag sen skrev du att du hade gjort en egen koreografi, med modernt o lite street. Kan inte du lägga upp en film när du dansar den? :) / Erika

Svar: Om jag ska vara helt ärlig så vart det en suuuperkort koreografi så det blir nog lite finslip på den innan jag kan  säga att den är klar, dessutom så har jag så otroligt dåligt med fantasi nu under sommaren när det är uppehåll från dansen så det känns som om jag inte inspirerar när jag dansar vilket jag tycker är hela syftet, att inspirera och få det att se kul ut men on jag la upp en video på den "koreografin" jag har nu skulle den bli enformig och tråkig att titta på så låt mig få några veckor till så ska jag se vad jag kan göra! Hoppas det svaret dög Erika ;) annars får du väl klaga lite!
Just nu sitter jag iallafall på golvet i mitt rum och bara chillar satan! Gud vad skönt det är att inte behöva bry sig om att det är sent eller nåt! Tidigare idag har jag iallafall målat i mitt kök hela 2 ggr faktiskt! Jag känner mig vääldigt duktig och får bra betalt för att göra det så vad gör man inte!
Imorgon blir en lång dag, Först vid kvart i tio ska jag vara hos frisören och klippa mig, blir samma frisyr fast lite kortare då (hatar att man inet kan klippa det så att deet blir längre utan att sätta i löshår?!), sedan efter det åker jag hem och förmodligen äter lunch eller något i den stilen. Efter lunchen blir det nog att skruva upp volymen till max och dunka musik samtidigt som man målar sista vändan i köket! Fattar inte att han som valde tapeten skulle välja en som var så jobbig att måla över.. haha!
Oj, jag trodde att detta inlägg inte skulle bli nå långt, men alla kan ha fel ibland, den här gången var det min tur!
Jag har ingen lust alls att lägga mig men det kanske är smart då man ska upp om ca 6-7 timmar, kommer vara halvdöd imorgon också.. Toppen! Imorgon hoppas jag på en filmkväll med Lisa och popcornen men vi får väl se hur det blir med den saken! Nu ska jag kolla på massa avsnitt av so you think you can dance och hoppas på att sprudla av tankar och inspiration när jag går och lägger mig så att jag kan fortsätta på koreografin!
Hoppas att någon orkar läsa detta iallafall..
puss!
Hahaha! Jag till vänster, kan knappt minnas detta men gud vad längesedan det var!
Lite skillnad iallafall?
Tacksam för alla fina kommentarer, ni e bäst!

Waiting for Lisa

Sitter här på lisas rum och väntar på att hon ska äta så att vi kan dra hem till mamma sedan! Har nyss vart på kupolen också ja, där träffade jag å Lisa massa som vi kände, de va ju trevligt ja! Nu blir det till att kolla fejjan, ciao

random

Nu är det så att.. jag ska sova!

Fradagsmys på schemat

Just nu sitter jag här i soffan med familjen och en stor fin påse ostbollar(hehe).. Det är vad jag kallar fredagsmys på hög nivå!
Tidigare idag var jag och Lisa å badade i långsjön, en stund iallafall för sedan vart det kallt och blåste så då bestämmde vi oss för att åka hem ^^ Idag badade jag faktiskt också fastän att jag inte brukar göra det, lite halvstolt sådär!
Nu ska jag fortsätta mysa. pusshejs
bild från London

Ojojoj

Nu var det ett tag sedan och Linnea Nygren tyckte att det var dags för lite nytt fräscht! Och visst det kan ni väl få då..
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, känner mig nästan ovan och oinspirerande när jag bara skriver om tråkiga saker, men jag kan då säga att jag har varit till örebro iallafall, å det var ju jättemysigt. Där åkte vi även in till sveriges största second hand och fyndade lite, trevligt trevligt. Jag tror att det var den dagen som min lillasyster sprang i en sådan där stor boll som man kan krypa in i så blåser dom upp den. Jag ville göra det jag också men hade varken tid eller pengar nog att göra't. Idag har det ju iallafall varit helt underbaart varmt så jag, Moa och Linnea bestämmde oss för att åka och bada fast... Jag va inte i vattnet en enda gång (A) Gillar man solen så gör man..
Nu har jag inget mer att säga förutom att jag ska försöka hålla mig en aaaning mer update här och på min andra blogg ( www.maatildaab.devote.se ). Där har du ditt inlägg Linnea ;) pusshejs
Den här bilden togs när jag var med Lisa upp till hennes sommarstuga i styggbo. Hur mysigt som helst!
c u soon!

RSS 2.0